E-mail
Wachtwoord
Ingelogd blijven
Soort
Smaak
Land
Streek
Druivenras
Prijs per fles
Speciaal

Andere producten

Disclaimer

Vankooten wijnen publiceert deze website om elke ge´┐Żnteresseerde de kans te geven kennis te maken met de goederen en diensten van de Van kooten wijnen.

De website is met de grootste zorg samengesteld, toch kunnen incidentele onjuistheden zich voordoen. Bijvoorbeeld door tik- en drukfouten. Daarom heeft de Van kooten wijnen een aantal bepalingen op een rijtje gezet.

De hieronder vermelde regels en voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website van de Van kooten wijnen en elke bezoeker van de website is gebonden door deze regels en voorwaarden. De bezoeker van de website draagt zelf de verantwoordelijkheid om regelmatig deze regels en voorwaarden na te lezen om de meest actuele versie ervan te kennen en gaat akkoord met deze regels en voorwaarden.

Informatie & Toegang

Alle genoemde prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Dozen en kisten bevatten 6 of 12 flessen van 75 cl, tenzij anders aangegeven. Van kooten wijnen behoudt zich het recht voor om zonder enige voorafgaande waarschuwing de regels en voorwaarden betreffende de toegang tot het gebruik van de website te wijzigen. Ook behoudt Van kooten wijnen het recht om de website of delen ervan aan beperkingen te onderwerpen.

Toegang tot private gedeelten van de website is afhankelijk van het verstrekken van informatie door de bezoeker van de website. Deze bezoeker gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat deze informatie eigendom wordt van Van kooten wijnen en dat Van kooten wijnen uitdrukkelijke toestemming krijgt om deze informatie te gebruiken conform het privacy beleid van Van kooten wijnen.

Toegang verlenen tot private gedeelten van de website door middel van gebruikersnamen en wachtwoorden kan te allen tijde door Van kooten wijnen worden gewijzigd of geweigerd zonder dat dit leidt tot recht op schadevergoeding.

Aansprakelijkheid

Van kooten wijnen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van onverhoopte onjuistheden op deze website. Ook in het geval van storingen, onderbrekingen of andere oorzaken die leiden tot vertraging in informatieverstrekking aanvaardt Van kooten wijnen geen aansprakelijkheid.

De informatie op de website, in de vorm van tekst en/of beeld, wordt door Van kooten wijnen ter beschikking gesteld zonder dat dit enige garantie of waarborg inhoudt met betrekking tot beschikbaarheid of leverbaarheid. Alle wijnen van Van kooten wijnen vallen wel onder de eigen 100% Proefgarantie en de handelswijze van de Van kooten wijnen voldoet aan de eisen gesteld door de organisatie thuiswinkel.org, waar ook de Van kooten wijnen bij is aangesloten.

Snelkoppelingen

Op deze website staan snelkoppelingen naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Van kooten wijnen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het onderhoudt of het functioneren van die websites. Eventuele schade die voortkomt uit het gebruik maken van deze snelkoppelingen valt buiten de aansprakelijkheid van Van kooten wijnen.

Melding maken van onjuiste of niet-functionerende snelkoppelingen kan hier. Van kooten wijnen heeft het recht om te allen tijde nieuwe snelkoppelingen toe te voegen of bestaande snelkoppelingen te wijzigen dan wel te verwijderen.

Privacy beleid

Om een plezierige en zo compleet mogelijke wijnervaring te bewerkstelligen wordt de gebruiker gevraagd om persoonlijke gegevens. Van kooten wijnen heeft deze gegevens nodig om de diensten van Van kooten wijnen zo goed mogelijk te kunnen verlenen.

Van kooten wijnen beschermt de persoonsgegevens van de gebruikers. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Heeft u vragen over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Uw winkel wagen is leeg
Gebruik het linkermenu om
uw bestelling te doen

Korting
Alleen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier