E-mail
Wachtwoord
Ingelogd blijven
Soort
Smaak
Land
Streek
Druivenras
Prijs per fles
Speciaal

Andere producten

Wijnen/Producten

Hieronder vind u het geselecteerde wijn/product terug. U kunt ook zelf een smaakprofiel samenstellen. Hiervoor dient u een of meerdere selecties te maken uit de hier links afgebeelde onderdelen.

0,750 ltr
Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc 2017 | Witte Wijn
De Kiwi Cuvee mag niet in Australië verkocht worden. De Nieuw Zeelandse autoriteiten hebben bezwaar gemaakt tegen het woord "kiwi". Deze zou de kopers de illusie geven een Nieuw Zeelandse wijn te kopen, mede door de combinatie met een schroefdop.
De wijn is een assemblage van wijnen van verschillende percelen in de wijnregio van de Loire, waar de klei en kalksteen in de bodem overheersen.

Vinificatie: Na de oogst worden de druiven direct geperst en vergist op een lage temperatuur. Oxidatie tijdens het proces wordt maximaal voorkomen. Voordat de assemblage plaatsvindt ondergaat 40% een malolactische gisting.

Terroir: De Sauvignon Blanc druiven die voor deze Kiwi Cuvée gebruikt worden zijn afkomstig van diverse wijngaarden en worden hiervoor speciaal geselecteerd.

Opleg potentieel: De wijn is nu op dronk

Kleur : Licht geel van kleur

Neus: Een intense geur van kruisbessen en tropisch fruit. Vergelijkbaar met de stijl van een goede Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland.

Smaak: Een heldere licht gele kleur. Een expressieve neus met florale tonen, een klein botertje en toast en ontwikkeld zich in mooie exotische fruitnuances. Een frisse aanzet in de mond, waarna de wijn licht filmend en rond wordt met veel fruit in de smaak.

Serveertemperatuur: Serveer deze wijn gekoeld tussen 6 en 8 graden.

Spijsadvies: Heerlijk aperitief voor de zomerdag en uitstekende begeleider van salades wit vlees en visgerechten en schaal- en schelpdieren.

Smaak: Droog Fris en Fruitig
Land van herkomst: Frankrijk
Streek: Loire
Druivenras: Sauvignon Blanc

Inhoudsmaat fles: 0,750 (ltr)
Prijswinnaar
Winnaar gouden medaille Anivin de France 2014, Categorie Best Value Selection
€ 29,64 (6 st)
Normale prijs € 31,20 (6 st)€ 4.94 (per fles)
Normale prijs: € 5,20 (per fles)
Aantal:  

Totaal aantal wijnen/producten getoond: 1 van 1

Uw winkel wagen is leeg
Gebruik het linkermenu om
uw bestelling te doen

Korting
Alleen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier