E-mail
Wachtwoord
Ingelogd blijven
Soort
Smaak
Land
Streek
Druivenras
Prijs per fles
Speciaal

Andere producten

Wijnen/Producten

Hieronder vind u het geselecteerde wijn/product terug. U kunt ook zelf een smaakprofiel samenstellen. Hiervoor dient u een of meerdere selecties te maken uit de hier links afgebeelde onderdelen.

0,700 ltr
Santoni Limoncello nm | Likeuren
Gabriello Santoni is een Italiaans merk dat bekend staat om de productie van een brede selectie likeuren en distillaten, die synoniem staat voor een bekende traditie van zelfgemaakte kwaliteit en passie. Deze waarden vertegenwoordigen een grote erfenis aan tradities en hebben geresulteerd in producten die worden gewaardeerd om hun puurheid en authenticiteit. Dit is de reden waarom Gabriello Santoni de titel "ridder van werk" van de Italiaanse Republiek heeft gekregen, waardoor hij nu Ridder Gabriello mag worden genoemd.
Dit is een prestigieuze Italiaanse erkenning die alleen wordt verleend aan degenen die zich hebben weten te onderscheiden in hun eigen economische sector, en aldus bijdragen aan de sociale, arbeid en technologische ontwikkeling en daarmee aan de groei van het prestigieuze "made in Italy".

Dit natuurlijke product is een likeur die wordt gedistilleerd in alcohol met de schillen van verse citroenen uit biologisch geteelde citroenbomen. Het distillatieproces is een kunst op zich die ze bij Santoni uitstekend beheersen door alleen de beste kwaliteit grondstoffen te gebruiken en door traditionele recepten te volgen. Ondanks dat de producten steeds meer naar opkomende landen worden geëxporteerd, wordt er continue geïnvesteerd in de kwaliteit van de producten om zo ook aan de wensen van de meest veeleisende klant te voldoen en om met de laatste trends mee te gaan.

Kleur : diep intens citroen geel

Neus: sterke aroma’s van citroen en citroen schil

Smaak: uitgesproken robuust pure smaak van citroen met een frisse zoete nasmaak

Serveertemperatuur: ijskoud of met ijs

Spijsadvies: als aperitief of digestief en ook als mix met Prosecco of champagne zeer geschikt

Smaak: Vol Krachtig en Zacht
Land van herkomst: Italië
Streek: Umbrie
Druivenras: Diversen

Inhoudsmaat fles: 0,700 (ltr)
€ 123,69 (6 st)
Normale prijs € 130,20 (6 st)€ 20.62 (per fles)
Normale prijs: € 21,70 (per fles)
Aantal:  

Totaal aantal wijnen/producten getoond: 1 van 1

Uw winkel wagen is leeg
Gebruik het linkermenu om
uw bestelling te doen

Korting
Alleen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier