E-mail
Wachtwoord
Ingelogd blijven
Soort
Smaak
Land
Streek
Druivenras
Prijs per fles
Speciaal

Andere producten

Wijnen/Producten

Hieronder vind u het geselecteerde wijn/product terug. U kunt ook zelf een smaakprofiel samenstellen. Hiervoor dient u een of meerdere selecties te maken uit de hier links afgebeelde onderdelen.

0,750 ltr
Domaine Mas Bahourat, Merlot 2015 | Rode Wijn
Domaine Mas Bahourat is gelegen in de regio Gard, Zuid Rhone en is omgeven door abrikozenbomen die net als de wijngaarden optimaal kunnen profiteren van de bodem en de condities van het klimaat. Op dit domaine worden de wijnen gemaakt door Patrick Bech en Eric Monnin

De regio Gard ligt aan het zuidelijke eind van de Rhône-vallei, een vallei van de rivier die zich uitstrekt van Lyon in het noorden aan de Middellandse Zee delta in het zuiden. De stijl van de rode wijnen zijn voorzien van soepele texturen en de gepeperde invloeden van de Rhône streek

Vinificatie: de druiven worden geplukt wanneer ze volledig rijp zijn en in lage aantallen geplukt waarna ze volgens de traditionele rode wijn vinificatiemethode worden verwerkt.

Terroir: het domaine bevindt zich op de hoogvlakte van de Costières de Nîmes - oude rivierbeddingen van steenachtige, vrij-doorlatende grond van goed verzorgde rijen wijnstokken op vlak land in grote percelen van wijngaarden, die zeer efficiënte landbouw mogelijk maakt en goede prijs/kwaliteit wijnen produceert.

Opleg potentieel: de wijn is nu op dronk en heeft nog enkele jaren potentie

Karakter: heerlijk rijp fruit met hinten van pruimen, hinten van kruiden en peper specerijen. De tannines zijn glad en soepel met een frisse finish. Een wijn vol karakter waarbij het terroir mooi terug komt in de wijn.

Spijsadvies: lende biefstuk in pepersaus, gegrilde lam, mediterrane groenten en witte bonen in tomatensaus

Serveertemperatuur: 16-18 graden
Smaak: Droog Vol en Complex
Land van herkomst: Frankrijk
Streek: Rhne
Druivenras: Merlot

Inhoudsmaat fles: 0,750 (ltr)
€ 41,61 (6 st)
Normale prijs € 43,80 (6 st)€ 6.94 (per fles)
Normale prijs: € 7,30 (per fles)
Aantal:  

Totaal aantal wijnen/producten getoond: 1 van 1

Uw winkel wagen is leeg
Gebruik het linkermenu om
uw bestelling te doen

Korting
Alleen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier