E-mail
Wachtwoord
Ingelogd blijven
Soort
Smaak
Land
Streek
Druivenras
Prijs per fles
Speciaal

Andere producten

Wijnen/Producten

Hieronder vind u het geselecteerde wijn/product terug. U kunt ook zelf een smaakprofiel samenstellen. Hiervoor dient u een of meerdere selecties te maken uit de hier links afgebeelde onderdelen.

0,750 ltr
Sinds de 16e eeuw in geëxploiteerd de familie Gröhl wijnbouw. Angela Eckehart Gröhl nam het roer over sinds enkele jaren na zich te hebben vergewist van de nodige ervaring en kwaliteit. In 2003, hebben zij een nieuwe kelder voor witte en rode wijn gebouwd. Hier wordt de vinificatie van de druif op het hoogste niveau gebracht.
Tijdens deze bouwperiode had het wijngoed Eckehart Gröhl de kans om een perceel aan de hoogste positie aan de Rijn over te nemen. Deze omvatten Nierstein, Pettenthal, Oppenheimer, Tubulosa en de Oppenheimer “geweer hut” locatie. Al deze wijngaarden zijn beplant met oude wijnstokken van Riesling.

Met de uitbreiding van de traditionele wijngaarden hebben Angela en Eckehart Gröhl jaar na jaar gewerkt aan de kwaliteit. Vanaf 2007 produceren ze wijnen van de druiven op de hoogste posities aan de Rijn.

Wijnbereiding: moderne vinificatie in een roestvrij stalen tank.

Bodem: löss-leem bodem

Smaak: frisse zomerse wijn met fijne aroma's van fruit en een expressief bouquet.

Drinken bij: dankzij zijn frisheid en een goede zuurgraad, is de wijn zeer geschikt als een prachtige begeleider van de maaltijd en als terras wijn.

Gastronomie: vanwege de expressiviteit, is hij een verfrissende begeleider bij gegrild wit vlees, maar zal hij ook bij zwaardere sauzen en mediterrane hapjes prachtig passen.
Smaak: Droog Fris en Fruitig
Land van herkomst: Duitsland
Streek: Rheinhessen
Druivenras: Pinot Blanc

Inhoudsmaat fles: 0,750 (ltr)
€ 56,72 (6 st)
Normale prijs € 59,70 (6 st)€ 9.45 (per fles)
Normale prijs: € 9,95 (per fles)
Aantal:  

Totaal aantal wijnen/producten getoond: 1 van 1

Uw winkel wagen is leeg
Gebruik het linkermenu om
uw bestelling te doen

Korting
Alleen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier