E-mail
Wachtwoord
Ingelogd blijven
Soort
Smaak
Land
Streek
Druivenras
Prijs per fles
Speciaal

Andere producten

Wijnen/Producten

Hieronder vind u het geselecteerde wijn/product terug. U kunt ook zelf een smaakprofiel samenstellen. Hiervoor dient u een of meerdere selecties te maken uit de hier links afgebeelde onderdelen.

0,750 ltr
De Merel Foundation is een stichting die voor jonge kinderen met autisme en een ontwikkelingsachterstand een plek creëert waar zij intensief worden gestimuleerd in hun ontwikkeling zodat ze kunnen uitstromen naar een passende vorm van onderwijs. Acht kinderen worden vijf dagen per week van 9.00u tot 15.00u intensief begeleid volgens de ABA principes.
De Merel Foundation staat voor ‘een toekomst voor kinderen met autisme’. De Merel Foundation heeft de ANBI status. Lees meer op www.merelfoundation.nl

Onze bijdrage aan de Merel Foundation
Van Kooten Wijnen (Bacchus Wijnimport) zorgt ervoor dat van elke fles Domaine de Grachies Blanc sec IGP € 0,10 naar de Merel Foundation gaat. De bijdrage zal worden besteed aan de aankoop van duurzame ontwikkelingsmaterialen. De Merel Foundation werkt aan de zelfredzaamheid, communicatie, spelvaardigheden en fijne en grove motoriek van deze kinderen. Goed ontwikkelingsmateriaal en trainingsmateriaal zijn daarvoor een vereiste. Voor de aanschaf van deze materialen is de Merel Foundation afhankelijk van donaties.

De wijn:

Druif: Colombard, Ugni blanc, Gros Manseng en Sauvignon Blanc

Smaak: De volledige vinificatie staat hier in het teken van fruitige en florale aspecten. Een helder bleke kleur met groene tinten zet de toon. Het boeket is springlevend met een citrus start, onmiddellijk hinten van wit fruit van appel en kruiden. Sprankelend op de tong met een pittige toets van zuren in het midden.

Gastronomie: Salades, mosselen, scampi en bv. kabeljauwfilet. Zeker ook geschikt als aperitief en "borrel"wijn

Houdbaarheid: ca. 2 jaar
Smaak: Droog Fris en Fruitig
Land van herkomst: Frankrijk
Streek: Gascogne
Druivenras: Colombard, Ugni Blanc, Sauvignon Blanc

Inhoudsmaat fles: 0,750 (ltr)
Vinologen Top-10
Een "stuivende" wijn die ruikt en smaakt zoals hij bedoeld is. Veel geur en genoeg te beleven in de afdronk. Echt een frisse smaakmaker. Te adviseren bij salades, lichte gerechten en als "borrelwijn". Super prijs/kwaliteit verhouding
€ 71,25 (12 st)
Normale prijs € 75,00 (12 st)€ 5.94 (per fles)
Normale prijs: € 6,25 (per fles)
Aantal:  

Totaal aantal wijnen/producten getoond: 1 van 1

Uw winkel wagen is leeg
Gebruik het linkermenu om
uw bestelling te doen

Korting
Alleen nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier